Η Ιστορία μας

Agrinio_with_shadow

Στις 12 Ιουνίου του 1948 ο Ευάγγελος και ο Προκόπιος Πριτσούλης αποφασίζουν να εγκαταλείψουν την αγροτική ζωή στο χωριό Νερομάνα Αιτωλοακαρνανίας και να εγκατασταθούν στο Αγρίνιο όπου εκεί θα ασχοληθούν με το εμπόριο. Έτσι ξεκίνησαν το πρώτο κατάστημα τροφίμων και εδώδιμων προϊόντων στην οδό Παπαστράτου. Τα πρώτα χρόνια, λόγω του μεταπολέμου και της οικονομικής κατάστασης του τόπου, υπήρξαν δύσκολα γι’αυτούς. Με επιμονή και προσπάθεια μετά από κάποια χρόνια κατάφεραν να γίνουν από τα πρώτα εμπορικά ονόματα της πόλης του Αγρινίου.Agrinio 48

Με την πάροδο των χρόνων και λόγω της βελτίωσης της Ελληνικής οικονομίας τα προϊόντα αυξάνονται, ιδιαίτερα τα συσκευασμένα και τα προϊόντα ψυγείου.

  • Έτσι αναγκάζονται να μεταφέρουν το 1956 το κατάστημα σε μεγαλύτερο χώρο κοντά στο πρώτο κατάστημα που ξεκίνησαν και στην ίδια οδό (Παπαστράτου).
  • Το 1968 μετατρέπουν το γνωστό παντοπωλείο Αφοί Πριτσούλη σε κατάστημα αυτοεξυπηρέτησης “self service”, το πρώτο κατάστημα που έγινε σε όλη την Δυτική Ελλάδα.
  • Το 1976 μεταφέρουν το κατάστημα στην ίδια γειτονιά δίπλα στον κινηματογράφο ΕΛΛΗΝΙΣ, το σημερινό κηποθέατρο ΕΛΛΗΝΙΣ, το γνωστό Super Market ΠΡΙΤΣΟΥΛΗΣ. Την ίδια χρονιά στην εταιρία Πριτσούλης εντάσσονται και οι υιοί των δύο αδελφών οι οποίοι δίνουν νέα ώθηση στην εταιρία Πριτσούλης. Έκτοτε η εταιρία μεγαλώνει και ανοίγει και άλλα καταστήματα.
  • Το 1998 η εταιρία ΠΡΙΤΣΟΥΛΗΣ εντάσσεται στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΓΟΡΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ( ΕΛΟΜΑΣ ) όπου μετέχουν 50 Ελληνικές επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα, σε κάθε νομό της χώρας. Με την ένταξη αυτή στον όμιλο ΕΛΟΜΑΣ, η εταιρία επιτυγχάνει καλύτερες συμφωνίες με τους προμηθευτές και να έχει καλύτερες τιμές, έτσι μπορεί να ανταγωνιστεί πιο εύκολα τις πολυεθνικές αλυσίδες που έχουν κατακλίσει την Ελληνική αγορά. Ταυτόχρονα ο όμιλος ΕΛΟΜΑΣ διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ) με την επωνυμία ΕΛΟΜΑΣ, εφάμιλλα των επώνυμων, που σε πολλές περιπτώσεις οι τιμες αυτές είναι και 50% πιο φτηνες από των επώνυμων.

Η επωνυμία ΠΡΙΤΣΟΥΛΗΣ είναι συνυφασμένη με την πόλη του Αγρινίου όπως φυσικά και άλλα γνωστά ονόματα της πόλης μας.

Greece_240-animated-flag-gifsΠοτέ δεν έχουμε επιτρέψει να χρησιμοποιήσουν την επωνυμία μας επιχειρήσεις ξένων συμφερόντων ούτως ώστε να παραπλανήσουμε τους καταναλωτές ως ΕΛΛΗΝΙΚΗ επιχείρηση. Παραμένουμε αμιγώς ΕΛΛΗΝΙΚΗ επιχείρηση. Είναι τιμή μας να λέμε ότι από το 1948 εώς σήμερα μεγάλωσαν μαζί μας γενιές και γενιές. Εμείς παραμένουμε σταθεροί στις αξίες μας απέναντι στους συμπολίτες μας, κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο και για την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε, για τις καλύτερες τιμές της αγοράς και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Αποφασή μας είναι να παραμείνουμε ΕΛΛΗΝΙΚΗ , ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΗ εταιρία και στις καλές και στις κακές στιγμές, παραμένουμε και θα παραμείνουμε κοντά σας, σταθεροί στις θέσεις μας όπως πάντα γιατί θέλουμε να μεγαλώσουν μαζί μας κι’ άλλες γενιές.

 

 

PRITSOYLHS-FASA-MED CL

TOP